Pris

Fotvård 45 min. 50 € 60 min. 60 €
Silikon tå ortos
För korrigering av felställningar av tår.
30€ - 50€
Fotvård delux 80 min. 75 €
Fotmassage 30 min. 35 €
45 min. 50 €
Podofix nagelkorrigering 56 €
Aromamassage 60 min. 60 € 90 min. 75 €
Klassisk Massage 30 min 30 € 45 min. 45 €
Zonterapi 45 min. 50 €
Ryggbehandling 60 min. 60 €
Ansiktsbehandling 60 min. 69 € (Skin Treatment 1) 80 min. 79 € (Skin Treatment 2)
medicinsk_fotvardsbehandling

Medicinsk fotvårdsbehandling

  • Avslappnande Fotbad
  • Rengöring av naglarna, ovan och under
  • Klippning av naglarna.
  • Slipning av naglarna till en jämn yta
  • Alla eventuella åtgärder,t.ex. förhårdnader, nageltrång, liktornar
  • Filning av framför allt hälarna
  • Skön och välgörande Fotmassage!
delux-behandling

Fotvård Delux

Den perfekta gåvan till den som har allt.
Medicinsk fotvård, peeling, fotmask, samt en avslutande skön fotmassage.

fotmassage

Fotmassage

Massage av underben och fot, en massage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Förebygger muskelspänningar i vaden och ökar blodcirkulationen. Fotmassage är för dig som har problem med trötta fötter och onda ben.

podofix_nagelkorrigering

Podofix nagelkorrigering

En nedåtväxande nagel kan ge upphov till smärtsamma nageltrång. En metod, för att rätta till nagelns växtsätt, kan vara att reglera nagelplattan under en tid. Det material, PODOFIX, som jag arbetar med består av en silikonplatta med ingjuten bygel som fästes på nageln. Det är en skonsam behandling som avlastar nagelfalsen och kan ge omedelbar smärtlindring, nagel lyfts upp och växer sedan i rätt riktning.

klassisk_massage

Klassisk massage

Den här massagen minskar muskelspänningar i kroppen och hjälper bland annat vid träningsvärk samt ökar cirkulationen. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Lugnande musik hörs under hela behandlingstiden.

aromamassage

Aromamassage

Aromamassagen är en avslappande och djupgående massage som hjälper vid t.ex. muskelspänningar i kroppen. Jag använder 100 % naturliga eteriska och vegetabiliska oljor som hjälper kroppen att komma ner i varv.

zonterapi

Zonterapi

Zonterapi eller reflexologi har sitt ursprung i traditionell kinesisk medicin. Zonterapi är en behandlingsmetod som innebär att man trycker på olika zoner som representerar kroppens olika organ och kroppsdelar. Dessa tryckpunkter ligger främst i fötter, händer och huvud, vanligast är fotzoneterapin. En zonterapibehandling är en skön och avkopplande upplevelse, man känner sig som hela kroppen fått massage, fast endast fötterna blivit behandlade.

zonterapi

Ryggbehandling (Deep Wave Back Treatment)

I långa djupa vågrörelser får ryggen, från sätet upp till nacke och axlar, först en rengöring med peeling och eteriska oljor.
Sedan en rejäl skrubb med Body scrub och Kesevante som sedan tvättas av med riktigt varmt vatten.
Nästa våg är en fast och rytmisk massage med bivaxlotion och eteriska oljor. Händer arbetar sig upp och ner på ryggen, lossar spänningar i hud, bindväv och muskler. Ryggen är ren, skrubbad, genomarbetad, avslappnad. Ryggen kan andas!

zonterapi

Skin Treatment 1

En omsorgsfull, lugn och noggrann rengöring, av mun, ögon, dekolletage, hals och ansikte. Nu är din hud redo att ta emot två härliga peelingar. En djup och rytmisk massage av dekolletage, överarmar, nacke, hals och ansikte tar vid när rengöringen är klar. Dyk in i avslappningens land. Ansiktsmask stryks ut efter massagen, medan masken verkar får du en härlig hårbottenmassage. Mjukt kommer du tillbaka till nuet, huden fylls på med serum och vårdande slutprodukt. Huden är redo för resten av dagen. Din hud har varsamt fyllts på med doftande närande ekologiska råvaror. Du har blivit behandlad av närvarande händer.

Produkter från Maria Åkerberg används under behandlingen och som slutprodukt

zonterapi

Skin Treatment 2

En omsorgsfull, lugn och noggrann rengöring av mun, ögon, dekolletage, hals och ansikte. Nu är din hud redo att ta emot två härliga peelingar. Fast och rytmisk massage av dekolletage, överarmar, nacke, hals och ansikte tar vid när rengöringen är klar. Dyk in i avslappningens land. Djupt avslappnad arbetar händer sig längre in i muskler, bindväv och hud med djupvävnadsmassage och tryck på dekolletage, hals, nacke och ansikte.Spänningar släpper, cirkulationen värmer huden, det känns på djupet. Efter denna resa kommer fjäderlätta strykningar på hals och ansikte. Strykningar som hjälper huden att renas, cirkulationen att lugnas, vätskan att tömmas. Ansiktsmask stryks ut, medan masken verkar får du en härlig hårbotten massage.

Mjukt kommer du tillbaka till nuet, huden fylls på med serum och vårdande ekologiska produkter. Huden är redo för resten av dagen. Händer, oljor, örter och hydrolat har arbetat sig igenom din hud, bindväv, muskler och spänningar. Huden är klar, fast och förnyad, och du har blivit behandlad av närvarande händer.

Produkter från Maria Åkerberg används under behandlingen och som slutprodukt