Behandlingar

Medicinsk fotvårdsbehandling

  • Avslappnande Fotbad
  • Rengöring av naglarna, ovan och under
  • Klippning av naglarna.
  • Slipning av naglarna till en jämn yta
  • Alla eventuella åtgärder,t.ex. förhårdnader, nageltrång, liktornar
  • Filning av framför allt hälarna
  • Skön och välgörande Fotmassage!
Pris

58,50 €

Fotvård Delux

Den perfekta gåvan till den som har allt.
Medicinsk fotvård, peeling, fotmask, samt en avslutande skön fotmassage.

Pris

70 min 78 €

Fotmassage

Massage av underben och fot, en massage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Förebygger muskelspänningar i vaden och ökar blodcirkulationen. Fotmassage är för dig som har problem med trötta fötter och onda ben.

Pris

30 min = 40 €

Fotmassage med det lilla extra

En avslappande behandling med fotbad, följt av en saltskrubb, samt ljuvlig fot och underbensmassage med
svalkande crème.

Pris

45 min = 57 €

Zonterapi

Zonterapi eller reflexologi har sitt ursprung i traditionell kinesisk medicin. Zonterapi är en behandlingsmetod som innebär att man trycker på olika zoner som representerar kroppens olika organ och kroppsdelar. Dessa tryckpunkter ligger främst i fötter, händer och huvud, vanligast är fotzoneterapin. En zonterapibehandling är en skön och avkopplande upplevelse, man känner sig som hela kroppen fått massage, fast endast fötterna blivit behandlade.

Pris

45 min = 57 €

Kombobehandling

Koppning är en djupgående behandlingsform som kan liknas vid en kraftfull massage. Det sägs att tio minuters koppning kan jämföras med trettio minuters klassisk massage. Koppning är en gammal traditionell läkekonst, med hjälp av vakuum och sugkoppar skapas ett undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen.

Den nya kombobehandlingen innehåller:
15 min koppning
30 min zonterapi

Pris

60 €

Podofix nagelkorrigering

En nedåtväxande nagel kan ge upphov till smärtsamma nageltrång. En metod, för att rätta till nagelns växtsätt, kan vara att reglera nagelplattan under en tid. Det material, PODOFIX, som jag arbetar med består av en silikonplatta med ingjuten bygel som fästes på nageln. Det är en skonsam behandling som avlastar nagelfalsen och kan ge omedelbar smärtlindring, nagel lyfts upp och växer sedan i rätt riktning.

Pris

65 €

Ortoser

För felställningar av tår

Pris

30 – 70 €